Snel een mobiel ledscherm in Melsele nodig? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze ledschermen!

Aanhangwagen met ledscherm

Een ledscherm in Melsele nodig voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Ledscherm in Melsele

Via een ledscherm buiten in Melsele toon je gemakkelijk jouw boodschap. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze typerende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging aan jouw scherm geven? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Melsele huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een mobiele ledscherm in Melsele: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Melsele.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Melsele. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op