Ben je van plan om een led scherm te huren in Melsele? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Wanneer een led scherm huren in Melsele?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Melsele. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Melsele: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Beveren bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Melsele en vraag online een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Melsele zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Melsele om dit te realiseren? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Aanhangwagen met led scherm huren in Melsele

Een led scherm in Melsele nodig? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Melsele! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig te verplaatsen is. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Melsele op korte termijn. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op