Wil je snel een led scherm huren in Membruggen? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Wanneer huur je een led scherm in Membruggen?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Membruggen huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren in Membruggen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Riemst zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Membruggen. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Membruggen

Een led scherm in Membruggen nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Membruggen! Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Membruggen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Membruggen? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is het doel van Maxled. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Membruggen. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op