Zoek je een mobiel ledscherm in Merchtem? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze ledschermen!

Ledschermen in Merchtem

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Merchtem. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Merchtem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. ledscherm vaste ledtotem

Mobiel ledscherm in Merchtem: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Merchtem en vraag online een offerte aan.

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Merchtem nodig voor een livestream of reclame? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De installatie gebeurt snel en ook de aanhangwagen kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een ledscherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Merchtem. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op