Zoek je een mobiel ledscherm in Merelbeke? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze ledschermen!

Een ledscherm in Merelbeke

Via ledschermen buiten in Merelbeke toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Onze schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze kenmerkende kwaliteit. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Wil je je scherm optimaal verzorgen? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Een mobiele ledscherm in Merelbeke: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Merelbeke. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledscherm met aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Merelbeke? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Ledschermen huren

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Merelbeke, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is ons doel. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Merelbeke. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op