Snel een led scherm huren in Merksplas? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Merksplas

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Merksplas? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren op aanhangwagen in Merksplas

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Merksplas?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Merksplas. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Een led scherm in Merksplas: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Merksplas zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Merksplas en vraag een offerte aan.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We kunnen jouw led scherm in Merksplas zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op