Van plan om een led scherm te huren in Mesen? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren in Mesen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Mesen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd gratis kan veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Mesen en vraag online een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Mesen?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Mesen. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Mesen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Mesen om dit te realiseren? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Aanhangwagen met led scherm huren in Mesen

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Mesen! De installatie verloopt snel en het scherm is makkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is het doel van Maxled. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Mesen. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op