Graag een led scherm huren in Mettekoven? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Mettekoven

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Mettekoven om dit te realiseren? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Mettekoven?

Je huurt snel een led scherm in Mettekoven, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Mettekoven: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Heers zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Mettekoven.

Led scherm huren op aanhangwagen in Mettekoven

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Mettekoven! De montage verloopt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Mettekoven. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op