Ben je van plan om een led scherm te huren in Moelingen? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren op aanhangwagen in Moelingen

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! Het scherm is gemakkelijk te verplaatsen en de montage verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Moelingen?

Je huurt snel een led scherm in Moelingen, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Moelingen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Voeren bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Moelingen. Vraag een offerte online aan.

Led schermen in Moelingen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Moelingen? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We leveren jouw led scherm in Moelingen zeer snel dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op