Snel een led scherm huren in Moerbeke? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Led schermen in Moerbeke zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Moerbeke om dit te realiseren? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Moerbeke

Een led scherm in Moerbeke nodig? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Moerbeke bij Maxled. De installatie verloopt snel en het scherm is eenvoudig verplaatsbaar. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer huur je een led scherm in Moerbeke?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Moerbeke, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Moerbeke: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Moerbeke zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Moerbeke en vraag een offerte aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Moerbeke. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op