Op zoek naar een led scherm om te huren in Moerkerke? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Wanneer een led scherm huren in Moerkerke?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Moerkerke huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Led schermen in Moerkerke zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Moerkerke om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. ledscherm vaste ledtotem

Een led scherm in Moerkerke: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Damme bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Moerkerke en vraag online een offerte aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in Moerkerke

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Moerkerke! De installatie verloopt snel en het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Moerkerke. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op