Een mobiel ledscherm in Moorsel? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze ledschermen!

Een ledscherm in Moorsel

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Moorsel. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze typerende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Moorsel nodig voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen verplaats je eenvoudig en ook de montage gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Mobiel ledscherm in Moorsel: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Moorsel.

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Moorsel. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Moorsel. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op