Snel een led scherm huren in Mopertingen? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Een led scherm in Mopertingen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Bilzen bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Mopertingen en vraag een offerte aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in Mopertingen

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Mopertingen! Het scherm is makkelijk verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat gegarandeerd stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Mopertingen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Mopertingen om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer een led scherm huren in Mopertingen?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Mopertingen. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Mopertingen. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op