Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Moregem? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren in Moregem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Wortegem-Petegem zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Moregem.

Aanhangwagen met led scherm huren in Moregem

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de goede oplossing! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer huur je een led scherm in Moregem?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Moregem huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Moregem

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Moregem? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Voor elk beeld een scherm. Dat is ons doel. Door onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Moregem op korte termijn. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op