Op zoek naar een ledscherm om te huren in Munsterbilzen? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Een mobiele ledscherm in Munsterbilzen: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze ledschermen in de regio van Bilzen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Munsterbilzen en vraag een offerte aan.

Welke elektriciteitsbronnen moet ik voorzien bij de huur van een ledscherm in Munsterbilzen?

Dit hangt volledig af van welke soort ledscherm je huurt en wordt steeds vermeld in de offerte. Voorzie voor schermen van 2,5 m² en 5 m² een standaard stopcontact (1x 16A 220V), voor scherm van 8 m² 2x 16A 220V en reken voor een scherm van 15 m² op 3x 16A 220V of 1x 32A 400V. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer huur of koop je een ledscherm in Munsterbilzen?

Bij Maxled huur je snel een ledscherm in Munsterbilzen, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Aanhangwagen met ledscherm in Munsterbilzen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Munsterbilzen? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de gepaste oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type ledscherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een ledscherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met ledschermen in Munsterbilzen

De coronamaatregelen zijn aan het versoepelen, nu steeds meer mensen een vaccinatieprik tegen het virus hebben gekregen. We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De ledschermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een ledscherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een ledscherm in Munsterbilzen om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Door onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we jouw mobiel ledscherm in Munsterbilzen op korte termijn. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Wie beheert de beelden als ik een ledscherm in Munsterbilzen huur?

Het is mogelijk om zelf je beelden op het scherm de wijzigen als je een ledscherm huurt bij Maxled. We geven je toegang tot ons online systeem en daarna voorzien we een korte opleiding over hoe je de beelden zelf aanpast. Bij problemen bieden we uiteraard hulp vanop afstand. Voor meer info, neem contact met ons op.

Wie verzorgt het transport bij de huur van een ledscherm in Munsterbilzen?

Het transport van je ledscherm in Munsterbilzen gebeurt op twee manieren. Ten eerste kunnen wij het transport verzorgen, waarbij de kostprijs ervan berekend wordt op basis van de afstand tussen jouw locatie en ons magazijn in Opwijk. Als je een aanhangwagen met ledscherm huurt is het ten twee mogelijk om deze zelf op te halen en terug te brengen. Voor schermen tot 5 m² heb je enkel een rijbewijs B nodig, maar voor grotere schermen met je wel in het bezit zijn van een BE-rijbewijs. Als je een scherm huurt vanaf 1 maand is het transport trouwens gratis! Vraag snel je offerte aan!

Wat je moet weten over ledschermen in Munsterbilzen

Welke afmetingen heeft een ledscherm in Munsterbilzen?

Maxled heeft ledschermen in Munsterbilzen ter beschikking met vier verschillende formaten: 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². De schermen van 2,5 m² tot 8 m² zijn geschikt voor info, reclame, korte teksten en afbeeldingen. De schermen van 8 m² en zeker die van 15 m² zijn de ideale keuze voor live beelden. Bekijk alvast onze producten en vraag online een offerte aan.

Ledschermen kopen in Munsterbilzen

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Munsterbilzen. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Onze schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze typerende kwaliteit. Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voor jouw scherm? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Zijn verlengkabels inbegrepen bij de huur van een ledscherm in Munsterbilzen?

Voor elk scherm voorziet Maxled tot 25 m stroomkabel. Moet er een langere afstand overbrugd worden, dan kan je bij ons een extra kabel huren. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op