Graag een led scherm huren in Munsterbilzen? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Led scherm met aanhangwagen huren in Munsterbilzen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Wanneer huur je een led scherm in Munsterbilzen?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Munsterbilzen, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Munsterbilzen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Bilzen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Munsterbilzen.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Munsterbilzen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Munsterbilzen om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een scherm. Dat is ons doel. We kunnen jouw led scherm in Munsterbilzen zeer snel leveren dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op