Zoek je een mobiel ledscherm in Nazareth? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Mobiele ledschermen in Nazareth: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Nazareth en vraag een offerte aan.

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Nazareth huren. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Nazareth nodig voor een livestream of reclame? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De montage gebeurt snel en de aanhangwagen is makkelijk te verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Ledscherm in Nazareth

Met een ledscherm buiten in Nazareth toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze typerende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. De optimale verzorging van het scherm? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is het doel van Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Nazareth dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op