Snel een led scherm huren in Nederhasselt? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Een led scherm in Nederhasselt: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Ninove bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Nederhasselt en vraag online een offerte aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Nederhasselt?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Nederhasselt huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm met aanhangwagen huren in Nederhasselt

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! Het scherm is eenvoudig verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Nederhasselt

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Nederhasselt? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Nederhasselt. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op