Wil je snel een led scherm huren in Nederzwalm-Hermelgem? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Nederzwalm-Hermelgem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Nederzwalm-Hermelgem? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Nederzwalm-Hermelgem?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Nederzwalm-Hermelgem. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Nederzwalm-Hermelgem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zwalm zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Nederzwalm-Hermelgem en vraag online een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Nederzwalm-Hermelgem

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Nederzwalm-Hermelgem! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren jouw led scherm in Nederzwalm-Hermelgem zeer snel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op