Van plan om een led scherm te huren in Neerharen? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Neerharen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Neerharen om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Aanhangwagen met led scherm huren in Neerharen

Een led scherm in Neerharen nodig voor jouw reclame of live-event? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Neerharen! Het scherm verplaats je eenvoudig en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. mobiel ledscherm ledtotem

Wanneer huur je een led scherm in Neerharen?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Neerharen, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een led scherm in Neerharen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Lanaken zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Neerharen. Vraag een offerte online aan.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We kunnen jouw led scherm in Neerharen zeer snel leveren dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op