Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Neerrepen? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led scherm huren in Neerrepen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Tongeren zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Neerrepen en vraag bij ons een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Neerrepen

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Neerrepen! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer huur je een led scherm in Neerrepen?

Je huurt snel een led scherm in Neerrepen, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led schermen in Neerrepen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Neerrepen om dit te realiseren? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Neerrepen dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op