Snel een led scherm huren in Nieuwenrode? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Led scherm huren in Nieuwenrode: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Kapelle-op-den-Bos opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Nieuwenrode en vraag een offerte aan.

Wanneer huur je een led scherm in Nieuwenrode?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Nieuwenrode. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Nieuwenrode zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Nieuwenrode? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren op aanhangwagen in Nieuwenrode

Een led scherm in Nieuwenrode nodig? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Nieuwenrode bij Maxled. Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren jouw led scherm in Nieuwenrode zeer snel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op