Ben je van plan om een led scherm te huren in Nieuwkerken-Waas? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Nieuwkerken-Waas?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Nieuwkerken-Waas, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led scherm huren op aanhangwagen in Nieuwkerken-Waas

Een led scherm in Nieuwkerken-Waas nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Nieuwkerken-Waas! De montage gebeurt snel en het scherm is makkelijk te verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Nieuwkerken-Waas: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Sint-Niklaas zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd gratis kan veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Nieuwkerken-Waas en vraag online een offerte aan.

Led schermen in Nieuwkerken-Waas zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je van plan om een led scherm te huren in Nieuwkerken-Waas om hieraan bij te dragen? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Nieuwkerken-Waas, met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op