Op zoek naar een led scherm om te huren in Nieuwmunster? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Nieuwmunster

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Nieuwmunster? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Wanneer huur je een led scherm in Nieuwmunster?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Nieuwmunster. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Nieuwmunster: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Zuienkerke zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Nieuwmunster.

Aanhangwagen met led scherm huren in Nieuwmunster

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Nieuwmunster! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stevig door de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Nieuwmunster, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op