Wil je snel een led scherm huren in Nieuwpoort? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Led schermen in Nieuwpoort zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Nieuwpoort? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Led scherm huren in Nieuwpoort: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Nieuwpoort zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Nieuwpoort. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Nieuwpoort?

Je huurt snel een led scherm in Nieuwpoort, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren op aanhangwagen in Nieuwpoort

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Nieuwpoort! Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Voor elk beeld een scherm. Dat is ons doel. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Nieuwpoort dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op