Van plan om een led scherm te huren in Oedelem? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer een led scherm huren in Oedelem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Oedelem. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren op aanhangwagen in Oedelem

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De montage verloopt snel en het scherm is makkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Oedelem

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Oedelem? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een led scherm in Oedelem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Beernem zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Oedelem en vraag online een offerte aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Oedelem dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op