Zoek je een mobiel ledscherm in Oekene? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze ledschermen ongetwijfeld op!

Aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Oekene? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de geschikte oplossing! De montage gebeurt snel en ook de aanhangwagen verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Voor een aanhangwagen met klein scherm heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Ledschermen in Oekene

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Oekene. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Onze schermen hebben drie afmetingen (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze kenmerkende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Je scherm optimaal verzorgen? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een mobiele ledscherm in Oekene: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Oekene.

Ledschermen huren

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Oekene. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Oekene. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op