Van plan om een led scherm te huren in Olsene? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Olsene?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Olsene huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren op aanhangwagen in Olsene

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Olsene! De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Olsene: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zulte zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Olsene en vraag online een offerte aan.

Led schermen in Olsene zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Olsene? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Olsene op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op