Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Onkerzele? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Aanhangwagen met led scherm huren in Onkerzele

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Onkerzele! De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Wanneer een led scherm huren in Onkerzele?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Onkerzele huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Onkerzele

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Onkerzele? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren in Onkerzele: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Geraardsbergen bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Onkerzele.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Onkerzele. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op