Op zoek naar een ledscherm om te huren in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Wanneer een ledscherm huren of kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Mobiele ledschermen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze ledschermen in de regio van Roosdaal opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Een ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek nodig voor jouw reclame of live-event? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De installatie verloopt snel en het scherm is eenvoudig te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type ledscherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten.

Ledscherm kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze typerende kwaliteit. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging van het scherm? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Coronaboodschappen en signalisatie met ledschermen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Nu altijd meer mensen hun vaccinatieprik tegen het coronavirus krijgen, komen versoepelingen van de maatregelen in zicht. We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De ledschermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een ledscherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een ledscherm te huren in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren jouw mobiel ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek zeer snel dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Veelgestelde vragen in verband met ledschermen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Uit welke afmetingen voor een ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek kan ik kiezen?

Als je een ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek huurt bij Maxled, dan kan je kiezen uit vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Om reclame, informatie, korte teksten of afbeeldingen te tonen, zijn de schermen van 2,5 m² tot 8 m² zeer geschikt. Voor live beelden zijn de grotere schermen van 8 m² en 15 m² ideaal. Bekijk alle producten op onze website!

Voorzie ik zelf verlengkabels als ik een ledscherm huur in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek?

Maxled voorziet tot 25 m stroomkabel voor elk scherm. Is de afstand langer, dan kan je bij ons een extra kabel huren. Meer info? Contacteer ons!

Welke stroomvoorzieningen moeten aanwezig zijn als ik een ledscherm huur in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek?

Dit hangt volledig af van welke soort ledscherm je huurt en wordt steeds vermeld in de offerte. Voorzie voor schermen van 2,5 m² en 5 m² een standaard stopcontact (1x 16A 220V), voor scherm van 8 m² 2x 16A 220V en reken voor een scherm van 15 m² op 3x 16A 220V of 1x 32A 400V.

Hoe gaat het transport in zijn werk als ik een ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek huur?

Het transport van je ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek kan op twee manieren gebeuren. Ofwel verzorgen wij het transport en wordt de kostprijs ervoor berekend op basis van de afstand tussen ons magazijn in Opwijk en jouw locatie. Kies je echter voor een ledscherm op een aanhangwagen, dan kan je die zelf ophalen en terugbrengen. Voor schermen tot 5 m² heb je enkel een rijbewijs B nodig, voor grotere schermen heb je wel een BE-rijbewijs nodig. Bovendien is het transport gratis als je een scherm huurt voor 1 maand of langer! Vraag online je offerte aan.

Hoe wijzig ik de beelden als ik ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek huur?

Het is mogelijk om zelf je beelden op het scherm de wijzigen als je een ledscherm huurt bij Maxled. We geven je toegang tot ons online systeem en daarna voorzien we een korte opleiding over hoe je de beelden zelf aanpast. Bij problemen bieden we uiteraard hulp vanop afstand. Voor meer info, neem contact met ons op.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op