Heb je een mobiel ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver nodig? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Met onze ledschermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Ledscherm huren of kopen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een mobiele ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De montage verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten.

Een ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je rekent op onze typerende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op