Graag een led scherm huren in Ooigem? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Led scherm met aanhangwagen huren in Ooigem

Een led scherm in Ooigem nodig voor jouw reclame of live-event? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Ooigem! De installatie verloopt snel en het scherm is eenvoudig verplaatsbaar. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Ooigem

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Ooigem om dit waar te maken? Doe een offerteaanvraag bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer een led scherm huren in Ooigem?

Je huurt snel een led scherm in Ooigem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Ooigem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Wielsbeke zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Ooigem.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Ooigem. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op