Op zoek naar een led scherm om te huren in Oostakker? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren in Oostakker: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Gent zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Oostakker.

Led scherm met aanhangwagen huren in Oostakker

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de goede oplossing! De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer een led scherm huren in Oostakker?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Oostakker, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Oostakker

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Oostakker? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is het doel van Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Oostakker dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op