Graag een led scherm huren in Oostduinkerke? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Oostduinkerke?

Je huurt snel een led scherm in Oostduinkerke, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led schermen in Oostduinkerke zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Oostduinkerke om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Oostduinkerke

Een led scherm in Oostduinkerke nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Oostduinkerke! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Oostduinkerke: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Koksijde bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Oostduinkerke.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is ons doel. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Oostduinkerke, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op