Op zoek naar een mobiel ledscherm in Oostkerke Diksmuide? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Mobiel ledscherm in Oostkerke Diksmuide: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Oostkerke Diksmuide en vraag bij ons een offerte aan.

Ledschermen in Oostkerke Diksmuide

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via ledschermen buiten in Oostkerke Diksmuide. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze typerende kwaliteit. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Wil je je scherm optimaal verzorgen? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Oostkerke Diksmuide? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De installatie gebeurt snel en de aanhangwagen is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten.

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Oostkerke Diksmuide. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Oostkerke Diksmuide. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op