Snel een led scherm huren in Ophasselt? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Ophasselt

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Ophasselt? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Ophasselt?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Ophasselt. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Ophasselt

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Ophasselt! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Led scherm huren in Ophasselt: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Geraardsbergen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Ophasselt.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is het doel van Maxled. We kunnen jouw led scherm in Ophasselt zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op