Graag een led scherm huren in Opitter? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Opitter

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Opitter bij Maxled. Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Led schermen in Opitter zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Opitter? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Opitter: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Bree zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Opitter en vraag bij ons een offerte aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Opitter?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Opitter huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Voor elk beeld een scherm. Dat is ons doel. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Opitter dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op