Heb je een mobiel ledscherm in Opoeteren nodig? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Aanhangwagen met ledscherm

Een mobiel ledscherm in Opoeteren nodig? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de goede oplossing! De montage verloopt snel en ook de aanhangwagen verplaats je gemakkelijk. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Mobiel ledscherm in Opoeteren: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Opoeteren. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Huren van ledschermen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Opoeteren, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een ledscherm in Opoeteren

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via ledschermen buiten in Opoeteren. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Onze schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze typerende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. Je scherm optimaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Opoeteren dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op