Ben je van plan om een led scherm te huren in Orsmaal-Gussenhoven? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Led scherm met aanhangwagen huren in Orsmaal-Gussenhoven

Een led scherm in Orsmaal-Gussenhoven nodig? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Orsmaal-Gussenhoven: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Linter zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Orsmaal-Gussenhoven en vraag online een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Orsmaal-Gussenhoven

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Orsmaal-Gussenhoven? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Wanneer huur je een led scherm in Orsmaal-Gussenhoven?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Orsmaal-Gussenhoven, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Orsmaal-Gussenhoven. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op