Op zoek naar een led scherm om te huren in Otegem? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Led scherm huren in Otegem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Zwevegem zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Otegem en vraag bij ons een offerte aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in Otegem

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Otegem bij Maxled. De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Otegem?

Je huurt snel een led scherm in Otegem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Otegem

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Otegem? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Otegem, met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op