Ben je van plan om een led scherm te huren in Oudegem? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Oudegem?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Oudegem huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Oudegem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Dendermonde zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Oudegem en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Oudegem

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! De installatie gebeurt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Oudegem

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Oudegem om hieraan bij te dragen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Jouw beeld op het juiste scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Door onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Oudegem op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op