Op zoek naar een led scherm om te huren in Oudergem? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Led scherm met aanhangwagen huren in Oudergem

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Oudergem! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig verplaatsbaar is. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Oudergem

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Oudergem? Doe een offerteaanvraag bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Oudergem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brussel zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Oudergem.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Oudergem?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Oudergem huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een led scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Oudergem. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op