Wil je snel een led scherm huren in Overboelare? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren in Overboelare: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Geraardsbergen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Overboelare.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Overboelare

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Overboelare? Doe een offerteaanvraag bij Maxled. mobiel ledscherm ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Overboelare?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Overboelare. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Aanhangwagen met led scherm huren in Overboelare

Een led scherm in Overboelare nodig? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Overboelare! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig te verplaatsen is. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig met de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We leveren jouw led scherm in Overboelare zeer snel dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op