Een mobiel ledscherm in Overrepen nodig? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze ledschermen!

Ledschermen in Overrepen

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Overrepen. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Je rekent op onze kenmerkende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Jouw scherm de optimale verzorging geven? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Aanhangwagen met ledscherm

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Overrepen? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De installatie verloopt snel en de aanhangwagen is makkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat zeker stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Overrepen, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een mobiele ledscherm in Overrepen: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Overrepen.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is ons doel. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Overrepen dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op