Ben je van plan om een led scherm te huren in Paal? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren in Paal: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Beringen bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Paal. Vraag een offerte online aan.

Led scherm huren op aanhangwagen in Paal

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Paal bij Maxled. Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Paal?

Je huurt snel een led scherm in Paal, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led schermen in Paal zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Paal? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren jouw led scherm in Paal zeer snel dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op