Op zoek naar een led scherm om te huren in Pamel? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Pamel

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Pamel? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Pamel?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Pamel. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren op aanhangwagen in Pamel

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Pamel! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig verplaatsbaar is. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Pamel: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Roosdaal zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Pamel en vraag bij ons een offerte aan.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is het doel van Maxled. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Pamel. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op