Ben je van plan om een led scherm te huren in Parike? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Parike

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Parike? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm met aanhangwagen huren in Parike

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stabiel door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Parike: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brakel zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Parike.

Wanneer een led scherm huren in Parike?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Parike, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Parike op korte termijn. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op