Ben je van plan om een led scherm te huren in Peer? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Een led scherm in Peer: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Peer zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Peer en vraag online een offerte aan.

Wanneer huur je een led scherm in Peer?

Je huurt snel een led scherm in Peer, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren op aanhangwagen in Peer

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Peer! De installatie gebeurt snel en het scherm is makkelijk te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Peer

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk altijd alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Peer om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Peer, met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op