Snel een led scherm huren in Pellenberg? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren op aanhangwagen in Pellenberg

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Pellenberg! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Pellenberg

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Pellenberg? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Pellenberg: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Lubbeek zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Pellenberg en vraag bij ons een offerte aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Pellenberg?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Pellenberg, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Pellenberg. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op