Op zoek naar een led scherm om te huren in Pepingen? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Wanneer een led scherm huren in Pepingen?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Pepingen. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een led scherm in Pepingen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Pepingen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Pepingen en vraag online een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Pepingen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je op zoek naar een led scherm in Pepingen om dit waar te maken? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Aanhangwagen met led scherm huren in Pepingen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De montage verloopt snel en het scherm is eenvoudig te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Pepingen. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op