Snel een ledscherm huren in Petegem-aan-de-Schelde? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen ongetwijfeld op!

Ledscherm met aanhangwagen in Petegem-aan-de-Schelde

Een ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde nodig voor een livestream of reclame? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de goede oplossing! De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type ledscherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Ledschermen in Petegem-aan-de-Schelde zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Steeds meer mensen hebben hun vaccinatieprik gekregen tegen het coronavirus, waardoor er na lange tijd versoepelingen van de maatregelen in zicht komen. Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. Hier kunnen de ledschermen van Maxled zeker bij helpen. Met een ledscherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een ledscherm te huren in Petegem-aan-de-Schelde? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. mobiel ledscherm ledtotem

Ledschermen kopen in Petegem-aan-de-Schelde

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Petegem-aan-de-Schelde. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze kenmerkende kwaliteit. Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Wanneer ervoor kiezen om een ledscherm te huren of te kopen in Petegem-aan-de-Schelde?

Bij Maxled huur je snel een ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Mobiele ledschermen in Petegem-aan-de-Schelde: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze ledschermen in de regio van Wortegem-Petegem bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Petegem-aan-de-Schelde en vraag bij ons een offerte aan.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Veelgestelde vragen over ledschermen in Petegem-aan-de-Schelde

Welke afmetingen heeft een ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde?

Wanneer je een ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde huurt, kan je bij Maxled kiezen uit vier verschillende formaten: 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Wil je informatie, reclame, korte teksten of afbeeldingen tonen, dan zijn de schermen van 2,5 m² tot 8 m² geschikt. Toon je graag live beelden, kies dan voor de schermen van 8 m² en 15 m². Bekijk online onze producten en vraag vandaag nog je offerte aan.

Zijn er verlengkabels voorzien bij de huur van een ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde?

Maxled voorziet tot 25 m stroomkabel voor elk scherm. Is de afstand langer, dan kan je bij ons een extra kabel huren. Meer info? Contacteer ons!

Welke elektriciteitsbronnen moet ik voorzien bij de huur van een ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde?

Dat is afhankelijk van welk soort ledscherm je kiest en wordt steeds vermeld in de offerte. Reken voor schermen van 2,5 m² en 5 m² op 1x 16A 220V (standaard stopcontact), voor 8 m² op 2x 16A 220V en voorzie voor een scherm van 15 m² 3x 16A 220V of 1x 32A 400V.

Hoe gaat het transport in zijn werk als ik een ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde huur?

Er zijn twee manieren waarop het transport van je ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde kan gebeuren. Als wij het transport verzorgen, dan wordt de kostprijs ervoor berekend op basis van de afstand tussen ons magazijn in Opwijk en jouw locatie. Enkel als je een aanhangwagen met ledscherm huurt, kan je deze zelf ophalen en terugbrengen. Je hebt enkel een rijbewijs B nodig voor schermen tot 5 m², maar voor grotere schermen moet je wel in het bezit zijn van een BE-rijbewijs. Het transport is bovendien gratis als je een scherm huurt voor 1 maand of langer! Vraag vandaag nog je offerte aan.

Hoe wijzig ik de beelden als ik ledscherm in Petegem-aan-de-Schelde huur?

Wanneer je een ledscherm huurt bij Maxled, is het mogelijk om ook zelf de beelden op het scherm aan te passen. We zorgen ervoor dat je kan inloggen op ons online systeem en geven je daarna een korte opleiding over hoe je de beelden zelf kan wijzigen. Uiteraard staan we steeds paraat om je vanop afstand te helpen indien nodig. Voor meer info, contacteer ons.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op