Op zoek naar een led scherm om te huren in Peutie? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Peutie?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Peutie, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een led scherm in Peutie: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Vilvoorde zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Peutie. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Peutie zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Peutie? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Aanhangwagen met led scherm huren in Peutie

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Peutie! De installatie gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Een scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Peutie. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op